Cum te pregatesti de vacanta, in luna August

Cum te pregatesti de vacanta, in luna August
 
A venit luna August! Luna concediilor! Litoralul ne așteaptă în ținute noi! Iubesc marea!
Sunt convinsă ca nu sunt singura care declară acest lucru, iubesc nisipul cald, apa sărata, briza, când stăm la soare simțim că ne reincarcam “bateriile”.

Conținut:


Introducere

Marea are un farmec aparte, așa că nu este de mirare că atât adulții, cât și copiii se bucură din plin de o vacanță pe litoral, O vacanță la mare este ocazia perfectă de a te bucura de vară, a te relaxa și a petrece clipe minunate alături de cei dragi

Pregatirile sunt multe, organizarea este foarte importanta, primul pas pe care trebuie sa îl faci este să creezi lista completă care să o împarți pe categorii: haine și accesorii, produse pentru igiena, accesoriile pentru plaja, gadgeturi și acte necesare!

Complex Keops Petrosnai
Bagajul poate fi: valiză, bagaj de mână pentru un city break la mare, troller sau chiar un rucsac spațios, practic și funcțional. Un rucsac, valiză sau geantă ideală pentru vacanță ar trebui să fie spațioasă în interior, foarte bine compartimentată, cu buzunare multiple și care să se plieze perfect cu nevoile tale!

Atunci când plecăm în vacanță, mulți dintre noi tindem sa punem în bagaj mai multe haine decât avem nevoie. La capitolul haine e bine sa iti alegi ținute pe zile, cu 2 3 produse de rezerva, e cea mai practică metoda. Deci bagajul nu trebuie sa fie mare, trebuie sa fie practic. Am descoperit ca atunci cand iei foarte multe haine ajungi sa porți doar o parte din ele, apoi ramai cu frustrarea că ai purtat atâtea haine inutile.



Alege piese vestimentare esențiale:

  • Alege piesele vestimentare ce pot fi ușor asortate cu orice outfit.
  • Nu pleca la drum fără un hanorac, o pelerină de ploaie și o pereche de pantaloni lungi, în cazul în care serile devin reci, plouă sau vrei sa te bucuri de frumusețea răsăritului.
  • Include câteva seturi de lenjerie intimă, șosete și ciorapi. Ia cu tine o pereche de sandale si papuci de plajă.
  • Costumul de baie nu trebuie să lipsească din niciun bagaj! Mai mult, este recomandat să ai și un costum de baie de rezervă.
  • Accesorii: bijuterii, eșarfă sau șal pentru serile răcoroase, ochelarii de soare, curea, pălărie de soare sau șapcă.



Extra piese vestimentare esențiale:

Blugi scurti cu talie inalta si fronseuri
Selectează produsele de ingrijire personală de care ai nevoie: Ata dentara, pasta de dinti, gelul de dus și săpunul, deodorantul, samponul le poți lua direct din statiune. Parfumul, periuta de dinti, trusa pentru manichiura, peria pentru par, crema de fata, prosoapele de baie (dacă locul de cazare nu ti-l ofera) merită sa le pui în bagaj încă de acasă.

De asemenea, ca in orice vacanta, este recomandat sa ai la tine și o trusa cu unele medicamente necesare în caz de urgență. Chiar dacă ne dorim sa nu ai nevoie de ele pe tot parcursul călătoriei, prezenta lor îți oferă un confort psihic.



Alege accesoriile de plajă essentiale si gadgeturile utile.

Sandale dama cu toc, verde mint
O mare parte din timp o vei petrece pe plajă sau la piscină, așa ca, pentru a te simți confortabil, este important sa nu lipsească din bagajul tău:
 
  • Crema cu protecție solară;
  • Lotiunea de după plajă;
  • Costumul de baie;
  • Ochelarii de soare;
  • Pălăria;
  • Prosoapele pentru plaja;
  • O eșarfa mare sau un pareo;
  • Papucii de plajă.

În plus, pune cateva accesorii care sa aducă un plus de valoare timpului pe care îl petreci relaxandu-te. O carte buna, o revista, un audiobook, carți de joc sau board games simple, cu care te poți distra alături de prietenii de vacanță. Tot la capitolul „entertainment” poate include și lista cu gadgeturi utile: telefonul, bateria externă și încărcătorul, laptop sau tabletă și încărcătoarele, camera foto.
 

Reduceri in luna August


Reduceri august EfectStyle.ro
Luna August mai este și ultima lună de vară, luna în care reducerile o iau razna. Știm ca vacanța costa de aceea îți oferim haine la reducere, la preturi accesibile, pentru ca ne pasă de tine, clienta noastră.

Vrem sa facem parte din concediul tău, sa te ajutăm să arăți impecabil, să te ajutăm să ai un concediu de poveste, un concediu de neuitat! Bucura-te de reduceri și crează Ținute în care îți poți crea cele mai frumoase amintiri, poate în acest an îți vei întâlni iubirea vieții sau îți vrei doar sa îți recucerești partenerul, poate vrei doar sa impresionezi pe cineva sau pur și simplu vrei să fii frumoasă.

Concediu e mai frumos în ținute noi, alege din colecția noastră haine moderne, haine cu stil, haine de efect! Fii frumoasă în concediu!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!